section-7dd095d
Nyomda

21. századi technológia, speciális szaktudás

//hmzrinyi.hu/wp-content/uploads/2021/05/0_FLYER_NYOMDA_TISCHLER_ZOLTAN-2.jpg

Elkötelezettségünket, hagyományaink tiszteletét és megőrzését bizonyítja, hogy kollektívánk több generációból kovácsolódott igazi csapattá. Munkatársainkat körültekintően választjuk ki és hosszú távra tervezünk velük. Valljuk, a tudás, a szakmánkhoz fűződő alázat és lojalitás igazi értékeket képviselnek. Hisszük, ezek az értékek nemcsak számunkra fontosak, hanem elengedhetetlenek megrendelőink bizalmának elnyerésében és megtartásában egyaránt.
Műszakitechnológiai hátterünket folyamatosan fejlesztjük, tudatosan alakítjuk korunk elvárásaihoz és a megváltozott piaci igényekhez. Korszerű gépparkunk és
modern technológiánk üzemeltetésével teljes körű és magas színvonalú nyomdai szolgáltatást nyújtunk megrendelőink számára. Kézzelfogható formát adunk az általuk elképzelt, megálmodott és megalkotott tartalomnak. A végeredmény pedig maga a csoda - nemcsak látványra, illatra is.
Digitális és ofszetnyomdáink műszaki-technológiai felszereltsége és operátoraink, gépmestereink elhivatottsága, szakmai alázata a garancia megrendelőink számára. Tevékenységi körünkbe tartozik nyomatok papír-, műanyag- és textilalapú hordozókra történő előállítása digitális és ofszetnyomtatási technológiákkal, biztonsági elemekkel történő védelemmel is ellátva.

Különleges képességeink

Dombortérkép-készítő, flockoló (műbársonyozó) és képkeretező csoportunk vákuumformázó szerszámok, terepasztalok gyártását végzi, korszerű CNC-technológia és marógép alkalmazásával. Dombortérképeket, 3D-s oktató és promóciós tablókat vákuumformázással állítanak elő. Éremtartó díszdobozok exkluzív kivitelét felületnemesítő műbársonyozással biztosítják.

section-ce30fe3
//hmzrinyi.hu/wp-content/uploads/2021/05/Screenshot-2021-04-26-at-12.05.47.jpg
//hmzrinyi.hu/wp-content/uploads/2021/05/Screenshot-2021-04-26-at-11.57.29-1.jpg
section-8e54d76

Termékeink, szolgáltatásaink

Portfóliónk felöleli a katonai térképek, térképészeti termékek teljes vertikumát, és polgári térképészeti cégek is gyakran bíznak meg bennünket térképeik, atlaszaik nyomdaipari kivitelezésével. A Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség számára is mi gyártjuk a működésükhöz szükséges nyomtatványokat, a katonai életpályát népszerűsítő kiadványokat. Nyomdánkban készülnek a különféle rendezvényeik, konferenciáik anyagai is.
Szoros, napi szintű együttműködésben dolgozunk a Zrínyi Kiadóval, amelynek könyvei, prospektusai, magazinjai, folyóiratai szintén nálunk nyerik el végső formájukat. Munkatársaink felkészültségére és sokoldalú nyomdaipari gyakorlatára támaszkodva megrendelői igény esetén grafikai tervezést, képfeldolgozást, kiadványszerkesztést is vállalunk.

section-1ad9b0e
//hmzrinyi.hu/wp-content/uploads/2021/04/Screenshot-2021-04-27-at-12.33.47.png

OSZTÁLYUNK NYOMDAI KAPACITÁSA AKÁR NAPI
1 MILLIÓ SZÍNES A4-ES NYOMAT ELŐÁLLÍTÁSÁRA
ÉS FELDOLGOZÁSÁRA KÉPES.

section-c472f60

KAPCSOLAT

Pásztor Zoltán
Sokszorosító ágazati igazgató

nyomda@hmzrinyi.hu
1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 7-9.

Kapcsolat

HM Zrínyi Nonprofit Kft.
Telephely: 1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 7-9.
Székhely: 1087 Budapest, Kerepesi út 29/B. Könyv- és Térképbolt: 1024 Budapest, Fillér utca 14.

+36 1 336 2030

Támogatóink

A(z) Zrínyiek századai, 1508–1703 szakmai program megvalósítását 2021. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

MMA

Sütibeállításokkal kapcsolatos információk: A hmzrinyi.hu weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése érdekében.