Szervezetünk
Kommunikáció
Kommunikációs ágazatunk a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség üzeneteit juttatja el a magyar társadalomhoz. A 70 éves múltra visszatekintő Katonai Filmstúdió ugyanúgy gyárt imázsfilmeket, oktatóvideókat, nagyfilmeket, mint napi hírvideókat. A honvedelem.hu 2007. évi alapítása óta a hazai internetes médiapiac exkluzív katonai témájú portálja. Szerkesztősége napi 10–15 hírrel, fotógalériával szolgálja ki olvasóit. Kreatív munkatársaink online és offline kommunikációs kampányok segítségével juttatják el ügyfeleink üzeneteit a meghatározott célcsoportokhoz.
Zrínyi Kiadó
A közel 70 éves Zrínyi Kiadó fennállása óta az egyetlen hadtörténeti, hadtudományi könyvkiadó hazánkban. E témában egyértelműen piacvezető, meghatározza és formálja a könyvpiacot. Portfóliónkat katonai tematikájú szépirodalmi művek színesítik. Emellett a nagyközönségnek szánt népszerű sorozatokat, ismeretterjesztő köteteket, kézikönyveket, szótárakat, ifjúsági regényeket adunk ki.
Nyomda
Sokszorosító osztályunk a speciális katonai térképek nyomatásán túl ipari méretű igényeket is képes kiszolgálni. Műszakonként akár 1 millió példányban előállított színes A4-es nyomat gyártására is alkalmas. Közel 25 speciális nyomdatechnológiai géppel, 35 nyomdai szakemberrel gyártja termékeit a Magyar Honvédség, valamint piaci szereplők, megrendelők részére.
Térképészet
Térképészeti ágazatunk egyedülálló Magyarországon. Tevékenysége a térképkészítés teljes vertikumát átöleli, az adatgyűjtéstől, a kész térképek nyomtatásáig. Kollégáink a szakma élvonalát képviselik, igény szerint több mint 100 profi szakemberünk áll rendelkezésre fotogrammetriai, légifényképezési, topográfiai, geodéziai feladatok elvégzésére, mely minőségi térképészeti termékeink garanciája. Digitális és papíralapú kiadványainkkal, termékeinkkel elismert helyet vívtunk ki a magyar és a nemzetközi szakmai körökben.
Gazdasági igazgatóság
Gazdasági Igazgatóságunk a Társaság motorja. Ők biztosítják, hogy napi feladatainkat mindíg a megfelelő minőségben, modern és üzembiztos infrastruktúrális támogatással tudjuk ellátni.